logo

Intensivutdanning på AW Academy

Leter du etter en rask og effektiv måte å bytte eller booste din karriere? AW Academy tilbyr intensivutdanning i høyt tempo med en praktisk tilnærming til læring, som forbereder på møte med arbeidslivet. Utdanningene baseres på vår pedagogikk Accelerated Learning innen IT, teknologi, økonomi og andre områder med kompetansebrist.

Utdanning og jobb innen IT

Intensivutdanning med garantert oppdrag

Ser du etter nye utfordringer, men ikke ønsker å gå den tradisjonelle studieveien? Har du en brennende interesse for IT og teknologi, men mangler den tekniske kompetansen? Ta fremtiden i egne hender og bytt karriere med intensivutdanning fra AW Academy.  

Fremtidsrettet karriere med utdanning i Cyber Security

Vårt første Cyber Security-program med norske og svenske deltakere ble en suksess. Nå lanserer vi for første gang vårt helt eget program i Norge. Er du nysgjerrig på en industri i sterk vekst som er høyt prioritert i organisasjoner akkurat nå? Ønsker du å lære mer om IT-sikkerhet og hvordan hjelpe norske selskaper med å minimere digital risiko? Nå har du sjansen til å få en fremtidsrettet karriere innen Cyber Security med vårt 12 ukers intensive utdanningsprogram. Etter utdanningen er du sikret oppdrag gjennom Academic Work.

Dato 11/29/2021 - 3/4/2022

StudiestedNydalen, Oslo

ArbeidsstedOslo omegn

Ny karriere innen IT med utdanning i JavaScript

Brenner du for problemløsning og IT? Da er kanskje vårt program i JavaScript noe for deg. I løpet av 12 uker vil du utvikle kunnskap og kompetanse innen programmering for både web og mobil. Du vil lære deg å skape interaktive nettsider, i kombinasjon med å utvikle deg til å bli en fremgangsrik konsulent i IT-bransjen. Med vår pedagogikk Accelerated Learning forbereder vi deg på arbeidslivet med en praktisk tilnærming til læring. Etter programmet er du sikret oppdrag gjennom Academic Work.

Dato 11/22/2021 - 2/25/2022

StudiestedNydalen, Oslo

ArbeidsstedOslo omegn

Last chance

Accenture og AW Academy utdanner fremtidens Java-utviklere

Motiveres du av å binde sammen teknologi og forretning? I Accenture får du jobbe med banebrytende prosjekter som digitaliserer Norge, og mangfold er en avgjørende faktor for suksess. Om du har erfaring med programmering er ikke avgjørende for oss. Vi vet at individer med rett motivasjon og logisk evne vil lykkes etter endt studie. Etter fullført utdanning er du garantert oppdrag hos Accenture gjennom Academic Work.

Dato 9/6/2021 - 11/26/2021

UtdanningsstedNydalen, Oslo

ArbeidsstedAccenture

Hvordan fungerer våre program?

Les mer om våre utdanningsmuligheter

AW Academy er ledende innen Aceelerated Learning og satser på kvalitetsrike og mer effektive utdanningsmuligheter. Vi tilbyr intensivutdanning for ambisiøse og motiverte individer som ønsker å bytte eller booste sin karriere på en effektiv måte tett opp mot arbeidsmarkedet. 

Vi er mest kjent for vårt intensive konsept og populære 12 ukers program innen IT som leder til garantert jobb etter eksamen. Siden starten har AW Academy ekspandert med nye konsept og utdanningsmodeller. Vi tilbyr kompetanseheving gjennom upskilling- og online utdanning basert på behov. På denne siden finner du alle våre utdanningsmuligheter, selv når vi ikke har åpent for rekruttering eller ikke tilbyr alle typer program, kan du lese om konseptene våre og gjøre deg klar for fremtidige søknadsprosesser. 

Søknadsprosessen

Hvordan søke AW Academy?

Søknadsprosessen til AW Academys program varierer litt i forhold til kurstype, men fokuset er alltid det samme: evnen til å lære raskt, motivasjon og ditt potensial.  

Deltakernes historier

Reisen startet med AW Academy

Les våre konsulenters reise gjenneom AW Academys Accelerated Learning Program! 

Natalie fra Lofoten tar snarveien til IT-bransjen

Etter endt bachelor i internasjonal markedsføring oppdaget Natalie at hun ville gå en annen vei karrieremessig, da hun var nysgjerrig på å lære seg teknologi og programmering. Det var derimot ikke et alternativ å studere i tre år til, så da hun oppdaget AW Academys intensive opplæring i Java, følte hun seg nødt til å søke. I dag er hun glad for at hun tok steget og våget å følge drømmen om å lære seg IT.

Salesforce-programmet gav den tekniske kompetansen Heidi trengte for å følge IT-drømmen

Heidi har en master i Organisasjon, Ledelse og Arbeid. Gjennom masterløpet tilegnet hun seg en del teoretisk kunnskap om hvordan teknologi og digitalisering er med på å utvikle organisasjoner, marked og mennesker. Interessen for digitalisering ble større og større, og hun skjønte raskt at hun ville tilegne seg den mer tekniske kompetansen. Det var vårt Salesforce-program som skulle føre til drømmejobben som Salesforce-konsulent hos Accenture.

Motivasjon, motivasjon og motivasjon

Vi har snakket med Jarand som gikk JavaScript-programmet våren 2021, og han forteller hvor avgjørende motivasjonen er før, under og etter AW Academy.