logo

Intensivutdanning på AW Academy

Leter du etter en rask og effektiv måte å bytte eller booste din karriere? AW Academy tilbyr intensivutdanning i høyt tempo med sterkt innslag av praktisk tilnærming. Utdanningene baseres på Accelerated Learning innen IT, teknologi, økonomi og andre områder med kompetansebrist.

Oversikt

Aktuelle program

Ønsker du et karriereskifte? Hos AW Academy kan du ta intensivutdanning med garantert jobb etter endt studie. Interessert? Akkurat nå har vi flere programmer åpent for søknad. Du kan blant annet bli fremtidens Java-utvikler med oppdrag hos Accenture, la problemløseren i deg blomstre som C#.NET-utvikler, eller lære å prosessere den enorme mengden data som oppstår til enhver tid som dataanalytiker. Se alle våre åpne program under Intensivutdanning med garantert jobb!

Utdanning og jobb

Intensivutdanning med garantert jobb

På tide med et karriereskifte? Ser du etter nye utfordringer, men ikke ønsker å gå den tradisjonelle studieveien? Ta fremtiden i egne hender og bytt karriere med intensivutdanning fra AW Academy.  

Last chance

Accenture og AW Academy utdanner fremtidens Java-utviklere

Motiveres du av å binde sammen teknologi og forretning? I Accenture får du jobbe med banebrytende prosjekter som digitaliserer Norge, og mangfold er en avgjørende faktor for suksess. Om du har erfaring med programmering er ikke avgjørende for oss. Vi vet at individer med rett motivasjon og logisk evne vil lykkes etter endt studie. Etter fullført utdanning er du garantert oppdrag hos Accenture gjennom Academic Work.

Dato 9/6/2021 - 11/26/2021

UtdanningsstedNydalen, Oslo

ArbeidsstedAccenture

Last chance

Ny karriere på 12 uker med utdanning i markedsledende CRM-plattform fra Salesforce

Er du en kreativ person som vil jobbe i et IT-miljø som ikke kun innebærer å kode? Vil du hjelpe bedrifter videre på sin digitaliseringsreise og hvordan de kan jobbe smartere med forretningsløsninger? Nå har du igjen muligheten til å utdanne deg innen Salesforce med AW Academy! På 12 intensive uker lærer du deg markedsledende CRM-plattform fra Salesforce. Etter endt utdannelse er du garantert jobb gjennom Academic Work som Salesforce-konsulent.

Dato 8/2/2021 - 10/22/2021

UtdanningsstedOnline

ArbeidsstedOslo & omegn

Hvordan fungerer våre program?

Les mer om våre utdanningsmuligheter

AW Academy er ledende innen Aceelerated Learning og satser på kvalitetsrike og mer effektive utdanningsmuligheter. Vi tilbyr intensivutdanning for ambisiøse og motiverte individer som ønsker å bytte eller booste sin karriere på en effektiv måte tett opp mot arbeidsmarkedet. 

Vi er mest kjent for vårt intensive konsept og populære 12 ukers program innen IT som leder til garantert jobb etter eksamen. Siden starten har AW Academy ekspandert med nye konsept og utdanningsmodeller. Vi tilbyr kompetanseheving gjennom upskilling- og online utdanning basert på behov. På denne siden finner du alle våre utdanningsmuligheter, selv når vi ikke har åpent for rekruttering eller ikke tilbyr alle typer program, kan du lese om konseptene våre og gjøre deg klar for fremtidige søknadsprosesser. 

Søknadsprosessen

Hvordan søke AW Academy?

Søknadsprosessen til AW Academys program varierer litt i forhold til kurstype, men fokuset er alltid det samme: evnen til å lære raskt, motivasjon og ditt potensial.  

Deltakernes historier

Reisen startet med AW Academy

Les våre konsulenters reise gjenneom AW Academys Accelerated Learning Program! 

Leder innen IT-support til Salesforce-konsulent

Den ferske IT-konsulenten Jon jobbet som leder for IT-support i Redd Barna da han fikk en liten smakebit på Salesforce-plattformen. Utdanningen gjennom AW Academy endret karrieren hans, og i dag jobber Jon som Salesforce-konsulent for Accenture. En tilfeldighet gjorde at hans IT-interesse fikk en ny gnist og karrieren hans en ny retning.

Fra regisør bak kulissene til front-end i Riks TV

Vi har pratet med AW Academy alumni Espen Sørby som har jobbet i film og TV i over ti år. Han har tidligere tatt en utdannelse som regissør, men nå jobber han som Junior Frontend utvikler i RiksTV. Tilværelsen som freelancer var ikke lenger like attraktiv, og han ønsket seg tryggere rammer.

Natalie fra Lofoten tar snarveien til IT-bransjen

Etter endt bachelor i internasjonal markedsføring oppdaget Natalie at hun ville gå en annen vei karrieremessig, da hun var nysgjerrig på å lære seg teknologi og programmering. Det var derimot ikke et alternativ å studere i tre år til, så da hun oppdaget AW Academys intensive opplæring i Java, følte hun seg nødt til å søke. I dag er hun glad for at hun tok steget og våget å følge drømmen om å lære seg IT.